Return to Content

FLUX PAVILION (UK)

Fra gutterommet hjemme i Northhampton i England til superstjernestatus, oppvarmingsjobber for Skrillex og et av navnene på den berømte Sound of 2012-lista til BBC. 2011 var et fantastisk år for Justin Steele, blant fans av dubstep og elektro bedre kjent som Flux Pavilion. Og bedre skal det bli. Flux Pavilion tilhører nemlig en nye generasjonen produsenter og artister som yter dubstep-sjangeren full rettferdighet, og som på ingen måte inngår musikalske kompromisser. De fosser bare fram, både på dansegulv og hitlister.

«Bass Cannon» heter 23-åringens største hit så langt, men kjennere vil sikkert nikke annerkjennende til titler som «Got 2 Know», «Voscillate», «Meathead» og «I Can’t Stop» – bangere som har preget dubsteppen i 2011 og som vekker interesse fra folk som Skrillex, Chase & Status, M.I.A, og der sistnevnte låt ble samplet av Kanye og Hova til Watch The Throne-skiva. Ikkje dårleg.

I tillegg til rollene som produsent, komponist og DJ er Justin også labelsjef sammen med kompisen Doctor P for labelet Circus, en høyst oppegående etikett som i fjor presenterte samlealbumet Circus One til stor jubel. Jubel, dansing og festing blir det til sommeren også. Dubstepens nye superstjerne er klar for Hove.

februar 20, 2012

Legg til kommentar: