Return to Content

HIPHOP-BAREN!

Ddet er som kjent ikke bare på de store scenene det foregår på Hove. Nesten overalt på området vil du finne barer og klubber som gjør Hove til en unik festival. Så mye moro på et så lite området, da gitt! Hiphop-baren er en veteran i Hove-sammenheng, en skikkelig stayer som år etter år pumper ut den feteste musikken og festvibbene oss som er glad i urban musikk. I år blir ikke noe unntak. Med drevne folk som Juicy, Tommy Tee & co, Christine fra P3 og A-laget på eh.. laget blir dette henda i været lenge før solen rekker å gå ned. Og gjester blir det også:

– Vi setter vår ære i få til noen ekstra fantastiske bookinger og dette blir heller ikke noe unntak under årets Hovefestival. For 2 år siden hadde vi et eksklusivt og kokende Karpe Diem DJ-sett, i fjor hadde vi besøk av Freddie Gibbs og Envy på scenen, og i år slår vi stortromma i filler med flere store, internasjonale gjester. Du kommer til å angre om du ikke er tilstede, sier Patski Love fra Juicy (bildet over).

Vi minner om at torsdagen er den kanskje aller største hiphop-dagen på Hove i år og samme dag som Juicy trøkker til i Hiphop-baren… Det går dessuten rykter om at det er flere av DJene/klubbene som jobber med ekstra overraskelser, så her blir det fæst i fire dager til ende – følg med for endelige oppdateringer.

TIRSDAG 26. JUNI

 

TOMMY TIRSDAG m/ TOMMY TEE & KENNY BONG + GJESTER
Tommy Tirsdag er klubbkonseptet til evigunge Tommy Tee (P3) & Kenny Bong (Loudmouf Choir), som raser avgårde med jevne mellomrom på klubben Jaeger i Oslo. Og alltid på en tirsdag. Slogan og livsmotto for denne litt-mer-en-gjennomsnitlig-interessert-i-hiphop-gjengen er selvsagt «egenmelding på onsdag» og ble av Natt&Dag kåret til årets beste klubb. Tommy & Kenny Spiller tung funk og 80s synth anthems pluss det aller nyeste og det litt eldre av hiphop AKA det som faller dem inn. Tidligere gjester inkluderer Souls of Mischeif, Alchemist & OH NO, Timbuktu, Pumba, OnklP, Jesse Jones, Verk og Son of Light, men hvem som dukker opp i Hiphop-baren blir en overraskelse. Til slutt et fun but sad fact: MF CEO  i Tommy Tirsdag fikk jobb i Natt&Dag etter å ha hentet inn Årets Klubb to ganger på rad med henholdsvis Mandagsklubben og Tommy Tirsdag. Øh… Gratulerer!

ONSDAG 27. JUNI

P3-KLUBBEN: CHRISTINE m/ CASHMERE CAT
Christine Dancke har blitt en avnlandets mest populære klubb- og radio-DJer de siste årene, og har flere ganger tidligere blæsta Hiphop-baren på Hove sammen med makker Silje Borgan Larsen, under navnet HoeTell. I år stiller Christine med P3-hatten på, og kjører solosett slik vi er vant til å høre henne på lufta hver eneste lørdag. Men hun kommer ikke alene. Med seg har hun den mystiske, norske superprodusenten Cashmere Cat, for enkelte bedre kjent som Final. Halden-kællen (den eneste norske DJen noensinne til å motta kunstnerstipend fra staten!) har det siste året gjort en haug remikser av høyprofilerte folk som Chad Valley, Glasser og LidoLido. Cashmere Cat har også rukket å skaffe seg en høy stjerne i celebre kretser, og blant mange er A-Track stor fan. Mjau.

TORSDAG 28. JUNI

JUICY CREW m/ SPECIAL GUEST
Det begynner å blir noen år på rad nå, men det betyr vel egentlig bare at Juicy fortsatt holder seg på høyden som et av Norges aller, aller beste klubbkonsepter. Patski Love & Chris Stallion, hva mer kan egentlig si om disse likandes herrene? Juicy er alltid der den feteste festen er, og det kan muligens ha noe å gjøre med at Juicy alltid lager den feteste festen sjæl?Juicy har forlengst stadfestet seg som et av Oslos (og landets for den saks skyld) råeste klubber, og med åtte år i bagasjerommet ser de ikke ut til å gi seg med det første. Fire platespillere, to miksere, en mic og med masse fantastisk musikk i sjangrene hip-hop, soul, funk, disco, Baltimore club, r&b, reggae, disco, crunk, hyphy og masse annet dansbart snadder er som vanlig oppskriften når duoen spiller opp til fest. Også i år blir det vilt saftige gjester hos Juicy. Følg med, følg med.

FREDAG 29. JUNI

A-LAGET m/ JONAS V
De får en travel, men gøyal dag, A-Laget. Først konsert i Teltet, så fart og moro i Hiphop-baren rett etterpå. ikke at det skal by på noe problem – dette har de nemlig gjort før. A-Laget er gjengangere på Hove og i Hiphop-baren, så at Bergenstruppen, med låter som «Festival Girson» på samvittigheten, ikke skal lage spetakkel er vi ikke det minste redd for. Nylig suste dessuten Girson, Den Store P og Vågard inn på førsteplass på listene med EPen «D E D D går i» – nok et bevis på at man kommer lengst ved å spille det ekte. Med seg på lasset har de den ultrakule rapperen Jonas V som tilhører det stadig mer kjente NMG/G-huset. Tidliger har han gitt ut den mye omtalte mixtapen «21 gram» og ga nylig ut singelen «Sonar ut, flippar ut» som «hele Bergen» lagde en mix av. Skarre-Rer gjør seg bra på fest, bare så du veit det.

mai 9, 2012

Legg til kommentar: