Return to Content

GRATULERER MED DAGEN SOM VAR!

Vi håper alle hadde en strålende 17. mai-feiring i går, og at dere ikke har vært for ødelagte i dag! Vi tenkte vi skulle dele noen hyggelige bilder med dere fra London i går, hvor vi i samarbeid med våre venner i Kulturmetropol inviterte til 17. maifest for nordmenn der borte.

Det ble en veldig hyggelig affære med over firehundre gjester og akkurat nok bunader til at vi ikke savnet Norge alt for mye. La oss gjøre det igjen til neste år! Takk til Eye Emma Jedi og Disclosure for live musikk. Kult å ha to av våre favorittband til å feire nasjonaldagen med de av oss som ikke hadde sjanse til å reise hjem for dagen. Og særlig Eye Emma Jedi som hadde kjørt i 14(!) timer fra Tyskland for å få dette til. Godt jobba!

Oj. Ser nå at det bare er 39 dager igjen til Hove. Farlig nært, og jøje oss som vi gleder oss!


Foto: © Trine Hisdal

mai 18, 2012

Legg til kommentar: