Return to Content

ÅRETS T-SKJORTER!

Årets t-skjorter er alltid med på å sette oss i skikkelig festivalmodus. Hvem vil vel egentlig ikke ha en smukt designet t-skjorte som også funker som minne i åresvis etter festivalen? Vi mener, her om dagen så vi en kul kis med en Van Halen-skjorte fra 1980! Og i år er skjortene finere enn noen gang, siden våre svenske designervenner i Vår (ja, de samme folka som står bak plakatene) står for det kunstneriske uttrykket. Vi bare nevner at dette er de samme som i sin tid lagde merket Cheap Monday, så at de vet ett og annet om utforme klær er vel overflødig å nevne. Les forresten intervju med Vår i det nyeste nummeret av Natt&Dag, der du finner en egen Hovespesial! Ute på gata nå…

Verdt å merke seg er at T-skjortene kommer i et svært begrenset opplag (under 200 av hver), og enkelte størrelser forsvinner jo fortere enn andre. Her lønner det seg med andre ord å være kjapp på trekker’n. Idet festivalportalen åpner tirsdag 26. juni gjør du med andre ord lurt i å løpe rett til merch-boden i handlegata, der du vil finne gull i bomull. Og et livslangt minne fra sommeren 2012. Så. En liten kikk:

 

 

mai 23, 2012

Legg til kommentar: