Return to Content

MACKLEMORE & RYAN LEWIS (US)

Om det er lov å bruke ordet hiphop-komet er det vel nettopp det som er passende merkelapp på den amerikanske rapperen Macklemore og hans produsent Ryan Lewis. Fra å være en ukjent indie-rap act gikk duoen rett inn på andreplass på Billboard-lista da de i oktober slapp albumet «The Heist». Plutselig stemte alt.

Macklemore fra Seattle i USA var lenge soloartist, med en rekke mikstaper og EPer på samvittigheten, men det var først i tospann med produsent og videoregissør Ryan Lewis at det store gjennombruddet kom. Ryan Lewis hadde da lenge vært Macklemores hoffotograf, før de ble kompiser på ordentlig. Sweet!

Med en sterk sosial samvittighet har blant annet Macklemore & Ryan Lewis stått opp for homofiles rettigheter med låta «Same Love», som sammen med singel nummer 2, «Thrift Shop», har over 30 millioner visninger på YouTube. Duoen har også opparbeidet seg et solid live-rykte, så dette blir gøy å se på en scene!

AMFIET, TIRSDAG 2. JULI KL. 21.15

 

 

 

 

 

 

november 20, 2012

Legg til kommentar: