Return to Content

BULLET FOR MY VALENTINE (UK)

Det er noe i drikkevannet i Wales. Vi er sikre på det. I fjor var det Lostprophets som representerte den lille grønne flekken av Storbritania, i år er det Bullet for My Valentine. Uten sammenligning forøvrig. For Bullet for My Valentine står freskt på egne ben. Over 3 millioner solgte album på verdensbasis vitner om det.

Bandet henter sin inspirasjon fra klassiske metalartister som Slayer, Metallica og Iron Maiden og befinner seg i greneselandet mellom thrash, metalcore og heavy metal. Catchy vokal, aggressive riff og melodier er oppskriften, uten at det inngås kompromisser. «Vi er mer opptatt av hvordan musikken vår høres ut – ikke hvordan vi ser ut på fø#$%&$ håret» har vokalist og gitarist Matthew Tuck uttalt.

I februar 2013 kommer Bullet for My Valentines fjerde album ut. Temper Temper er tittelen og inneholder ganske så sikkert godbiter vi kan bange med til idet bandet kommer til Hove. Hvis ikke kan du garantert forvente deg noen av disse klassikerene:

 

 

 

 

AMFIET, FREDAG 5. JULI KL. 21.15

november 23, 2012

Legg til kommentar: