Return to Content

TBA! HOVESLAGET 2013

Hepp. Hepp. Er du/dere sirkushester med ambisjoner om spillejobb på Hove? Her er sjansen! Også i år lanserer vi (i samrbeid med NRK P3 Urørt) en konsertserie i 8 norske byer, der man har muligheten til å vise seg fram for publikum, NRK P3, lokale arrangører og bookinggruppa vår. Gjør du det bra ligger alt til rette for at du kan få med deg spillejobb på Hove+++ hjem i gitarkofferten. Sweet deal?

TBA! Hoveslaget 2013 søker nå etter up-and-coming artister over hele landet. Du/dere melder deg/dere på nærmeste by, legger igjen en link til Urørt-profilen (om du ikke har – det er lett å lage…), bilde og noen ord om hva du driver på med.) Søknadskjema finner du og fyller ut her. Fristen for påmelding er 5. januar. I hver by plukkes det ut fem artister/band til å delta på showcasen.

Blant artister som tidligere år har blitt plukket ut og fått spillejobb på Hove finner man navn som Honningbarna, Lemâitre og Disaster in The Universe; samtlige er nå på vei inn i elitedvisisjonen av norske artister. Neste år kan det altså være deg!

DATOENE FOR TBA! Hoveslaget 2013 er:

Fredag 8. feb: Bergen (i samarbeid med Made Management og Utfluktfestivalen) @ Utfluktfestivalen (Østre)

Lørdag 9. feb: Bergen (i samarbeid med Made Management og Utfluktfestivalen) @ Utfluktfestivalen (Østre)

Fredag 15. feb: Oslo (mer info kommer!)

Fredag 22. feb: Stavanger (i samarbeid med NuMusic) @ Checkpoint Charlie

Lørdag 9. mar:  Bodø (i samarbeid med Decent Booking) @ Sinus

Torsdag 14. mar: Kristiansand (i samarbeid med TrashPop) @ Pir 6

Torsdag 21. mar: Trondheim (i samarbeid med Brukbar/SUPA) @ Brukbar/SUPA

Fredag 22. mar: Fredrikstad (i samarbeid med Månefestivalen)

Fredag 5. april: Arendal (i samarbeid med Rytmisk Fabrikk & Arendal Rocklubb) @ Arendal Kulturhus

november 30, 2012

Legg til kommentar: