Return to Content

CALVIN HARRIS PÅ TOPP!

Fredag 5. juli. Merk deg datoen. Mest sannsynlig befinner du seg på verdens beste fest denne kvelden. I hvert fall om du er lur og drar ned foran Hovescenen på Hove! Der rigger nemlig Calvin Harris opp utstyret og smeller i gang en hitparade Hove seint vil glemme. For det er ikke hvem som helst vi får på besøk. I går kveld ble han nominert til Brit Awards som beste mannlige artist.

Vi skal kanskje være glad for at Calvin Harris ikke fulgte drømmen om å bli proff fotballspiller. At han heller viet sitt fokus på å skrive, fremføre, produsere, mikse, spille og DJe dansbar elektronisk musikk i stedet. På dette feltet er han i hvert fall en av klodens mest talentfulle. Som en Lionel Messi! Calvin har de siste seks årene posisjonert seg som en av verdens fremste eksponenter for elektronisk dansemusikk og har regelrett herjet hitlistene over hele verden med sine singler og album. Han har dessuten skrevet, produsert og deltatt på Rihannas globale hit, «We Found Love», fra 2012.

Det høres jo nesten for godt ut til å være sant, men hjemme fra den lille hjembyen Dumfries i Skotland har han regelrett erobret hitlister verden over. I oktober ga Harris ut sitt tredje album, 18 Months, og gikk på ny inn på førsteplass på de britiske hitlistene. Der har han befunnet seg hyppig etter gjennombruddet med singelen «Acceptable in the 80s» i 2007. Alle hans tre soloalbum har inneholdt en rekke sterke hitlåter, og som en av verdens mest ettertraktede soloartist og samarbeidspartner ser det ikke ut til at suksessen stopper med det første. For som han selv twitret på tampen av fjoråret: «Produced + mixed 3 number 1s and 2 number 2s this year, i’ve had a good run».

Fy, som vi gleder oss til fest!

NB! HUSK AT BILLETTILBUDET AVSLUTTES MANDAG!!!

 

 

januar 11, 2013

Legg til kommentar: