Return to Content

PHOENIX KOMMER!

Viva La France! Og Viva La Phoenix! Som god fransk rødvin ser det bare ut til at bandet fra Paris bare blir bedre og bedre med årene. Nyhetene om et nytt Phoenix-album ute i april (med navnet Bankrupt!, tolk det som du vil!) fikk internettet til å skake, og vi kan ikke annet enn å glede oss til Norges-favorittene skal headline amfiscenen på Hove. Det blir magisk!

For det er ingen tvil om at man kan kalle Phoenix Norges-favoritter. Det var her til lands at de fikk sin første suksess utenfor Frankrike og sommeren 2003 (for nøyaktig 10 år siden) eide de norsk radio med låta «Everything Is Everything». Men i motsetning til de fleste Norgesvenner av ymse sort har Phoenix’ popularitet de siste årene skutt rakettfart også i utlandet. Faktisk så mye at de stakk av med en gjev Grammy-pris for skiva Wolfgang Amadeus Phoenix i 2009 og havnet godt oppe på Billboard-listene med samme utgivelse.

Nå headliner Phoenix konserter, tv-shows og festivaler verden over, mens musikken stadig blir brukt i serier og filmer som «Lost In Translation», «Six Feet Under» og «Entourage». Med en helt egen evne til å komme opp de gode melodiene og et helt eget sound er musikken som skapt for en festivalopplevelse av den stemningsfulle sorten.

Til slutt litt billettinfo: Husk at du fortsatt kan kjøpe Festivalpass inkl. festivalcamp eller Verdens Ende (sjekk her). Det er virkelig mange som skal til Hove i år og vi har nå solgt DOBBELT så mange billetter som på samme tid i fjor! Ai, FOR en fest dette kommer til å bli!

januar 22, 2013

Legg til kommentar: