Return to Content

THE SCRIPT (IRL)

Det er vanskelig å ikke la seg rive med av The Scripts eventyrlige momentum. Den irske trioen har de siste årene tatt verden med storm – først hjemlandet og de britiske øyer, så USA, for så å erobre resten av verden fra Asia og Sør-Afrika til lille Norge i nord. Med mange millioner solgte album, turnering med størrelser som Paul McCartney og U2, over 100 millioner views på YouTube og 4 millioner followers på facebook er The Script rett og slett på god vei til å bli et av verdens største band. Tenk det!

I fjor høst slapp Dublin-bandet sitt tredje album (ganske enkelt kalt #3), og har du ikke fått med deg singelen «Hall of Fame» (sammen med den ikke ukjente will.i.am) har du enten bodd under en stein eller matet pingviner i Antarktis. Låta er The Scripts største hit til dags dato og har toppet/topper lister over hele verden. Bandets arena-turné i UK ble utsolgt før noen rakk å blunke…

Det er med andre ord celebre gjester vi får til Tromøya, uten at bandets stjernestatus på noen måte har påvirket gruppas musikk eller personlighet. Med sin menings- og stemningsfulle indie-pop er The Script en opplevelse live, der trioen gjør sitt ytterste for å tilfredstille fansen. Og dem er det mange av…

 

 

 

 

februar 1, 2013

Legg til kommentar: