Return to Content

RUDIMENTAL (UK)

Føl litt på kjærligheten, folkens. Det er i hvert fall budskapet som bragte Rudimental opp på toppen av hitlisten i hjemlandet England. Singelen «Feel The Love» tok i 2012 verden med storm og skjøt kvartetten fra Hackney i London opp på stjernehimmelen. Bandet hadde frem til det vaket i metropolens undergrunnscene, kjent for sine piratradioer, lo-fi studioer, hjemmelagde DJ-løsninger og harde beats. Musikken til Piers Aggett, Kesi Dryden, Amir Amor og Leon Rolle fikk folk til å sperre øynene opp.

Bandets originale live-oppsett, med blåsere, gamle keyboards og bassgitar blandet med state-of-the-art elektronisk utstyr, har skaffet dem et solid rykte som en liveattraksjon. De blåste folk av banen med sin opptreden på det legendariske britiske TV-showet «Later… With Jools Holland» og har nå en tettpakket kalender i månedene som kommer.

Rudimental består av fire vidt forskjellige medlemmer som alle bringer sin egen musikalske smak og historie til bordet – de lager det man kan kalle svært moderne musikk med en distinkt menneskelig følelse. Singelen «Not Giving In» har du sikkert hørt på P3 i det siste og gruppas debutalbum slippes 25. februar. Dette er med andre ord musikk å høre på, danse til og løfte taket til!

 

 

 

februar 13, 2013

Legg til kommentar: