Return to Content

2 CHAINZ (US)

Den amerikanske rap-stjernen var nylig nominert til hele 3 Grammy-priser, blant annet for sitt samarbeid med Kanye West, og har det siste året satt sitt definitive avtrykk i hiphop-verden. Hans debutalbum, Based on a T.R.U Story, toppet Billboard-lista da det kom ut i august og inneholdt samarbeid med storheter som Lil Wayne, Kanye West, Nicki Minaj, Drake og The-Dream. Nå er 2 Chainz klar for årets Hovefestival på Tromøya utenfor Arendal – hans eneste festivaljobb denne sommeren! E-K-S-K-L-U-S-I-V-T, esse.

Tauheed Epps (som er hans egentlige navn) kommer fra Georgia i USA, og gjorde først karriere under kallenavnet Tity Boi i duoen Playaz Circle. Signert til legenden Ludacris’ plateselskap ga de ut to album med stor suksess i statene, men det var først på egen hånd som 2 Chainz at karrieren skjøt fart internasjonalt. Nylig gjennomførte han sin første verdensturné…

Gjennom en rekke mixtapes og samarbeid med andre artister har sørstats-rapperen nå blitt et ettertraktet navn å jobbe med (Kanye tweetet: «2 Chainz is charging 100k for a verse now cause he’s G.O.O.D!!!!!») og 2 Chainz ble kåret til «Man of The Year» av hiphop-bibelen The Source.

 

 

 

 

februar 20, 2013

Legg til kommentar: