Return to Content

TBA! STAVANGER! I KVELD!

I kveld kjører vi i gang på nytt! Og denne gangen er det Stavanger som får ungjelde… I samarbeid med NuMusic festivalen og NRK P3 blir det TBA! på Checkpoint Charlie i kveld. Dit bør du dra om du har så mye som bittelite interesse for morgendagens musikk – de artistene du antakelig vil se på Hove og kanskje enda større scener i årene som kommer. Dørene åpner klokken 20.00, det koster 100,- og det er 18 års-grense i døra. Under finner du de seks artistene som skal glede oss i kveld (legg gjerne igjen din mening i kommentarfeltet!) Meld deg på facebookeventet her!

 

ELINE VATSVAAG er en 22 år gammel artist, låtskriver og internettfilosof (som ren følge av de to første). Ga ut låtsamlingen «This Is Not My Music» i 2012, og ble Ukas Urørt med låten «Safe Play» samme år.

 


SLUTFACE er 4 ungdommer i 18 års alderen som spiller i band. Slutface ble dannet høsten 2012, og etter et par måneder med låtskriving i et skittent øvingslokale på Ullandhaug låste vi oss inn på Stavangers stolthet Metropolis og spilte inn 3 låter ved hjelp av en 16 årig lydtekniker og thaimat.

 

SHADOWMIND er metal fra Rogaland som ikke bare er brutal, men også fengende.

 

TALKING PEOPLE er et funk/soul band fra Stavanger og omegn inspirert av en mengde artister innenfor sjangeren, som The Meters, Jarle Bernhoft og James Brown.

 

FRK. FRYD  er jentene som skal videreføre Stavangers dominans innen rock. De har spilt sammen i 7 år allerede og er til tross for sin unge alder et meget erfarent liveband med utallige konserter i både inn- og utlandet.

 

BEATPOP er, som navnet tilsier, en blanding av beat og pop, kuttet og mikset på forskjellige instrumenter spilt av duoen.

februar 22, 2013

Legg til kommentar: