Return to Content

TRULS + 3!!!

Tro ikke at vi later oss her på bookingkontoret! Bookingbransjen er mer nervepirrende enn en real thriller, og vi jobber døgnet rundt med både store og små navn til plakaten vår. Mye godt i vente… I tillegg har vi vært på by:Larm og snust litt rundt på hva som rører seg i norsk musikk om dagen. I dag har vi gleden av å slippe 4 nye navn vi virkelig har troa på i 2013:

TRULS

Det er virkelig vanskelig å unngå Truls om dagen. Og det er jo bare bra! Han er på radioen, han er i avisene, han spilte to fenomenal konserter på by:Larm og han er i alles facebook- og twitter-strømmer nesten hvert minutt! Jommen oss så vi han ikke på gata utenfor kontoret vårt i går også. Nå har vi dessuten en date til sommeren…

Norges triveligste artist har revitalisert seg som artist og gått solo. Med produsenter som Thomas Eriksen og Slip-Mats i ryggen har den tidligere indie-speideren funnet seg sjæl i r n’ b-sjangeren. Og det med et solid BOOOM! Låta «Out of Yourself» er på god vei til å bli en kjempehit, og inneholder den klassiske Truls-signaturen: en stemme så lys og fager, så spesiell og himmelsk, at den treffer din innerste nervetråd.

Etter å ha gjestet Karpe Diems siste skive, og etter de nevnte pang-konsertene på by:Larm, er vi selvsagt spente på albumet til Truls som kommer i løpet av våren. Et skikkelig friskt pust i norsk musikk er i emning…

I tillegg har vi gleden å presentere vidde-blues (!) bandet ATLANTER. Kvartetten fra Oslo, med ikke ukjente Jens Carelius i spissen, gjorde det fantastisk under by:Larm og lager duvende, drømmende musikk inspirert av alt fra ørkenrock og kraut til 70-talls rock og blues. Les mer her.

I den kvassere enden av gata befinner OSLO FAENSKAP seg. Et femhodet monster som leverer frisk, tung og brutal metalcore med melodiske riff og blytunge breakdowns som får deg til headbange enten du er på festival eller sitter i sofaen hjemme. Sjekk ut.

Tunge er også Halden-trioen MESSERSCHMITT. Bandet skviser ut stoner/doom spilt tyngre og seigere enn de fleste andre. Med en vegg av fuzz og nedstemte instrumenter formidler Messerschmitt sitt mørke budskap på en fandenivoldsk måte. Les mer her.

PS! I morgen slipper vi endelig noe deilig til den kjære skogsklubben vår, Flekken! Og så slipper vi masse nytt om strandcampen 2013!

 

februar 28, 2013

Legg til kommentar: