Return to Content

JULIO BASHMORE (UK)

Litt om årets første slipp til Flekken: Vi kan med stor stolthet presentere en av de råeste DJene der ute om dagen, og samtidig skilte med en Norges-premiere. Julio Bashmore kommer til Norge for første gang! Mannen fra Bristol befinner seg i den basstunge delen av housen og er en spydspiss på den britiske scenen om dagen.

Med sitt eget label, Broadwalk Records, er dessuten Mr. Bashmore (eller Matthew Walker som han egentlig heter) på full fart rundt hele kloden med musikken sin, og både produserer og gir ut ting med kjærlighet til bassfrekvensene. Bashmore har dessuten vært med å produsere Jessie Wares debutalbum og, som alle viktige DJer gitt ut sin egen «Essential»-mix på BBC.

Julio Bashmore klarer på ypperlig måte og skjele både til historien og samtiden på en og samme tid. Vi anbefaler alle å være tidlig ute  denne kvelden blir det tjåka på Flekken!

 

 

 

 

 

PS! Beklager til alle dere som ventet på Strandcamp-nyheter i dag. Det har vært noe rusk i billettmaskineriet til billettservice. Billetter og info legges ut MANDAG 4. MARS. Hold bankkortene varme :)

mars 1, 2013

Legg til kommentar: