Return to Content

STRANDCAMPEN 2013

Endelig! Nå ligger billettene til Strandcampen ute! Vi vet at det er mange av dere som har gnagd på neglene og ventet på dette. Husk at det er begrenset plass, så som med alt annet her i livet lønner det seg å være tidlig ute!

Strandcampen (eller Hotellcampen om du vil) har kommet for å bli. Og stadig flere har lyst til å unne seg litt ekstra lyx på den deilige stranden bare 5-6 minutter gange fra Hovescenen. Her kommer du til ferdig oppsatte telt/hytter og mange andre bonuser – perfekt for den bedagelige camper!

Alle på Strandcampen har adgang til egne dusjer/toaletter, i tillegg til at det er superenkelt å sjekke seg inn på festivalen siden det er et eget Strandcamp-vindu i akkrediteringen. Dette er med andre ord det nærmeste du kommer VIP på Hove.

Strandcampen er et samarbeid med det engelske firmaet Pink Moon, som leverer samme tjeneste på de største festivalene i England og Irland. Pink Moon setter vi opp fiks ferdige telt og sørger for at Hove 2013 blir en litt ekstra behagelig opplevelse for deg.

Vil du bo på Strandcampen har du tre alternativer:

1. Strandcamp-pakke (for 2 personer).
Inkluderer festivalpass for to med tomanns forhåndsoppsatt Pink Moon-telt på Strandcampen. Pakken koster 6500,- og selges via Billettservice. Dette er perfekt for deg og en du er glad i! Strandcamp-pakkene finner du her!

2. Pink Moon
Pink Moon leverer ferdigopsatte telt – kvalitetsgreier med masse ekstra komfort. Sjekk ut denne linken for utvalg og priser. Bestiller du herfra må du i tillegg kjøpe deg et festivalpass (enten for Festivalcampen eller Verdens Ende) for på billettservice. Disse billettene finner du her.

3. Podpads
Var du innom Strandcampen i fjor husker du sikkert alle de gøyale småhusene som var satt opp. Disse kalles Podpads og er definitivt noe for deg som ønsker en litt annen overnattingsopplevelse. Også Popadsene kommer i ulike varianter, priser og størrelser, sjekk her for fullt utvalg. Bestiller du pad fra Podpad må du i tillegg kjøpe deg festivalpasspass for festivalen.

FOR MER NYTTIG INFORMAJON OM STRANDCAMP, SJEKK HER

Ha en fantastisk Hoveuke på Strandcampen!

 

 

mars 4, 2013

Legg til kommentar: