Return to Content

CAMP-KONKURRANSE!

Ta en kikk på kartet under og du vil se tre spørsmåltegn som lyser. Dette er tre av områdene inne på festivalcampen som rett og slett skriker etter navn. HJÆLP! Tidligere har disse hett kjedelige ting funnet på av folk på kontor, og nettopp derfor spør vi DEG om å komme opp med tre navn-alternativer.

Du står selvsagt helt fritt i å komme opp med navn – enten om du vil kalle de opp etter marsvinet ditt, en historisk konge som holdt hoff akkurat der, eller rett og slett en legendarisk camper du har møtt på din vei. Kun fantasien setter grensen. Vi tar imot alle forslag med takk!

Sånn gjør du det:

Sett opp tre alternativer i en mail. Begynn nederst til venstre og beveg deg oppover mot høyre:

1) Camp ???

2) Camp ????

3) Camp ????

Send gjerne også en kort begrunnelse på hvorfor området skal hete akkurat det du foreslår.

Screen Shot 2013-03-05 at 10.26.22 AM

Vi plukker ut 3 flinke vinnere, som får hvert sitt festivalpass inkludert overnatting på campen de navngir. Send en mail med alternativene til presse@hoverepublic.no og husk å legge ved fullt navn, tlf.nr og mailadresse. Vi trekker vinnere den 2. april. LYKKE TIL!

Her er litt inspirasjon:

148X

 

HL_glademennesker

 

All rights reserved

 

AHMK_RANDOM08_800

 

HL_verdensende2700

 

camping5_2012

mars 5, 2013

Legg til kommentar: