Return to Content

UKESPASS I SALG NÅ!

I dag har vi gleden av å legge ut Ukespass til sommerens store begivenhet. For både dere over og under 12 år. Ukespass vil si at du har adgang til all moroa på festivalen alle dagene, men kanskje heller vil sove hjemme i din egen (eller noen andres) seng under festivalen. Kanskje har du båt? Eller kanskje vil du splashe ut på et hotellrom i Arendal? Hva vet vi?

Uansett: Ukespasset gir deg som sagt adgang til hele festivalen, og nytt av året er at du også slipper inn på festivalvorset vårt (mere om dette senere!!!). Det betyr nesten en hel uke med full festivalfres det!

I år koster Ukespasset for alle over 12 år 2420,- (inkludert avgifter) og for alle under 12 år koster de 380,- (inkludert avgifter). Barn under 4 er gratis.

Hiv deg rundt og bestill Ukespasset dit HER OG NÅ!

mars 6, 2013

Legg til kommentar: