Return to Content

BILLETTER 2014

FESTIVALPASS

I år trenger du ikke å bestemme deg for hvilken camp du vil bo på når du kjøper billett, men merk at det er ny aldersgrense på festivalcampen (les mer her). Aldersgrensen på alle de andre campene er fortsatt den samme. Prisen er 2695,- (+ bill. avg.) for en hel festivaluke med konserter, klubber og annen moro.

KJØP FESTIVALPASS HER

 

STRANDCAMPEN

Strandcamp-pakke (for 2 personer):

Inkluderer festivalpass for to med forhåndsoppsatt tomannstelt fra Pink Moon. Pakken koster 6750,- (+avgift) og selges via Billettservice. Pakken inkluderer dessverre ikke sovepose eller luftmadrasser og teltene er satt opp på forhånd, umøblerte. Telt kan ikke flyttes, så vil du campe ved siden av vennene dine, må dere møte opp på samme tid…

STRANDCAMPPAKKEN FINNER DU HER

(Mer info om bestilling av separate podpads og telt fra Pink Moon finner du her)

 

PARTYTELT

Vil du ha litt ekstra plass på en av campene lønner det seg å spleise på et partytelt. Dette gir deg og vennene dine 3 x 3 meter mer å feste på. Partytelt-billetter finner du her:

PARTYTELT FESTIVALCAMPEN

PARTYTELT VERDENS ENDE

 

CARAVANCAMP

For deg som vil ta med deg bobil eller campingvogn til Verdens Ende. Passet koster 1450,- pr. kjøretøy (+avgift). Husk at alle som bor i bobilen eller campingvognen også behøver festivalpass i tillegg. Les mer om Caravanpassene her

CARAVANPASS HER

 

BÅTCAMP (NYHET!)

Foretrekker du det våte element er dette perfekt for deg. En egen båtcamp der du kan ankre opp hele festivaluka. Les mer her. Båtcamp-billetten koster 1450,- NOK (+avgift) pr. båt.

BILLETTER TIL BÅTCAMPEN HER

 

 


Legg til kommentar: